Recept

Recept Aspergesoep Van Schillen


Recept aspergesoep maken van de schillen. Voor 1 liter soep - voorbereidingstijd: 20 minuten - kooktijd: 25 minuten 5 from 1 reviews. Aspergesoep maken van de schillen . Print. Voorbereiding. 20 minuten. Bereidingstijd. 25 minuten. Totale tijd. 45 minuten . Auteur: Ellen. Aantal personen: 1 liter. Aspergesoep maken van schillen. Neem een grote soeppan met dikke bodem en zet op laag vuur. Smelt de twee lepels boter. Voeg dan het sjalotje toe en een snuf zout. Fruit heel zachtjes en op laag vuur aan voor zo'n 7 minuten. De sjalot mag niet bruin worden. Voeg nu de schillen en kontjes van de asperge toe.


Aan de slag. 1. Snipper de sjalotten. Verhit 15 g boter (per 4 personen) in een soeppan en fruit de sjalot 3 min. op middelhoog vuur. Was ondertussen de schillen en afgesneden kontjes van de asperges onder koud stromend water. Voeg toe aan de sjalotten en bak 2 min. mee. 2. Voeg het kookvocht van de asperges toe en breng aan de kook. Aspergesoep van schillen. Het leuke van aspergesoep maken is dat je het hele product gebruikt. Je maakt dit recept voor aspergesoep namelijk van de schillen. Daar trek je een bouillon van en die bindt je weer met een roux. Uiteindelijk voeg je dan de aspergestukjes toe. Zo gaat er niks verloren en heb je een heerlijke romige aspergesoep. Geniet.


Related Posts of Recept Aspergesoep Van Schillen :19+ Images of Recept Aspergesoep Van Schillen

Van schillen aspergesoep maken is niet moeilijk en erg lekker! Geniet van dit aspergesoep recept! Aantal personen: 1-2 Van schillen aspergesoep maken! Printen . We gaan van schillen aspergesoep maken! Wij houden ervan om restjes te gebruiken bij het koken en van de uiteinden en schillen van witte asperges kun je een heerlijke, romige.


Vanaf nu niet meer, want je kunt er een ongelooflijk makkelijk aspergesoepje mee maken. Aspergesoep van schillen is een echt no-waste recept. Naast de basis geef ik je suggesties voor 3 aspergesoep recepten. Voor de aspergesoep van schillen wordt gebruik gemaakt van het asperge kookvocht. Eet dan ook eerst de asperges zoals je wilt.


Bereidingstijd: 20 minuten / Wachttijd: 70 minuten. Schil de asperges goed met een dunschiller en snijd de onderkanten eraf. Doe de schillen en onderkanten in een pan met de bouillon en klontje boter. Je verwacht misschien niet dat je deze onderdelen van de asperge ook gebruikt, maar dit maakt een romige aspergesoep juist heel lekker!


Ouderwetse aspergesoep maken, doe je natuurlijk van de schillen. Schil 500 g asperges. Doe de schillen en uiteinden in een pan. Voeg 1 liter water toe en laat 10 min. koken. Giet de schillen door een zeef af en vang het kookvocht op. Kook hierin de asperges gaar in 12-15 min. en bewaar deze voor de garnering.


Aspergesoep maken - video recept. Auteur: Ellen. Ingredienten. Schillen en kontjes van ongeveer 18 asperges. Paar gekookte asperges, in stukjes gesneden. Klontje boter. 1 sjalotje. 1 liter groenten- of kippenbouillon (eventueel met water van kookvocht) 2 à 3 eetlepels platte peterselie, fijngehakt.


2. Doe de schillen en uiteinden in de bouillon en breng aan de kook. Doe er de aspergepunten bij en laat 5 minuten garen. Neem ze er weer uit en hou apart. Zeef de bouillon en druk de schillen goed uit. 3. Snij intussen de prei in heel fijne ringen. Stoof 'm glazig in een soeppan met wat boter. Blus met de wijn en laat tot de helft inkoken.


In dit recept ga ik je laten zien hoe je een verrukkelijke aspergesoep maakt met spekjes en bosui, waarbij je gebruik maakt van de schillen van de asperges. Deze soep zit boordevol smaak en is een geweldige manier om alle delen van de asperge te gebruiken.


Elk jaar geeft mama me dan weer haar recept voor aspergesoep met schillen. Vervolgens vergeet ik dat weer en het volgende jaar bel ik haar weer met deze vraag.. Ik bewaar bijvoorbeeld alle kopjes, kontjes en schillen van groente die ik normaal gesproken niet op zou eten in een zakje in de vriezer. Wanneer het zakje vol is, maak ik er een.


Vandaag laat ik je zien hoe ik bouillon maak van aspergeschillen en hoe ik vervolgens aspergesoep maak. Om een mooie romige gebonden soep te maken gebruik ik naast de asperges ook aardappel en slagroom. Bekijk hieronder hoe ik aspergesoep van schillen maak en kijk nog een stukje verder voor de ingrediënten en suggesties:


Daarom is onze aspergesoep niet alleen romig maar heeft het ook een beetje pit. Uiteraard valt de hoeveelheid pit wel geheel naar eigen smaak aan te passen.. Ook een lekker recept is de soep van asperge schillen met kerrie. Recept soep van aspergeschillen. soep van aspergeschillen. romige aspergesoep gemaakt van aspergeschillen . 4.59 van 17.


Heerlijke romige aspergesoep. De bouillon is gemaakt van de schillen van de asperges. De soep maak ik in deze hapjespan:https://www.plezierindekeuken.nl/revi.


Gooi de asperge schillen niet weg. Je maakt hiermee nog een smaakvolle aspergesoep. Enjoy! Je hebt hiervoor nodig:Schillen en kontjes van ongeveer 18 asperge.


Zet in 6 stappen deze heerlijke Aspergesoep van schillen en kontjes op tafel. Zet een pan op het vuur met 1 liter koud water. Voeg hier de aspergeschillen en -kontjes aan toe. Zorg ervoor dat de soep zachtjes pruttelt en niet hard kookt. Voeg het groentebouillonblokje toe aan de pan met de schillen en het water.


Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebonden aspergesoep (van de schillen en kontjes) op tafel. Maak de aspergecrèmesoep van het kookvocht van de asperges en de schillen van het houtige achterste stukje. Doe deze bij elkaar en laat ze een tijd trekken. Maak intussen een roux van 50 gram boter en 60 gram bloem. Laat de boter smelten in een pannetje.


Gente. Unclaimed. Review. Save. Share. 53 reviews #6 of 35 Restaurants in Fergus $$ - $$$ Italian Canadian Vegetarian Friendly. 180 St Andrew St E, Fergus, Centre Wellington, Ontario N1M 1P8 Canada +1 519-787-2121 Website Menu + Add hours.


237 reviews #2 of 35 Restaurants in Fergus $$ - $$$ Brew Pub Seafood Cambodian. 105 Queen St W, Fergus, Centre Wellington, Ontario N1M 1S6 Canada +1 519-843-4483 Website Menu. Open now : 11:30 AM - 02:00 AM. See all (90)


Where to Eat. Food is the gateway to the soul. Delicious food with fresh and local flavours weaves its way throughout our community. Food is not only our mainstay, it also plays a large part in our many Festivals and Events. Try one of our Bistros and Cafes and enjoy a view of the river, or try some home-style food at one of our family restaurants.


The Township of Centre Wellington is committed to protecting and maintaining our municipal trees. Trees provide natural benefits and improve the look of parks, cemeteries, roadsides and boulevards. The Township is responsible for trees on municipal property only. The goal of The Public Forest Policy is to enhance the condition of public trees.Gallery of Recept Aspergesoep Van Schillen :

Recept Aspergesoep Van Schillen - The pictures related to be able to Recept Aspergesoep Van Schillen in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023